divendres, 6 d’abril del 2012

Patates farcides



Divendres Sant i no hem sortit, Alfons treballa el dissabte, o sigui que he cuinat.
Avui he pensat fer patates farcides, les faig de vegades, i confesso que mai igual, segons el que tingui a la nevera o el que pensi en aquest moment, us mostro com he fet les d'avui, han quedat bonisims!, De veritat.



Ingredients.

-5 Patates grans
-1 Albergínia
-1 Ceba
-1 Pebrot verd
-1 Botifarra
-3 Talls de bacó
-1 Cullerada de mantega
-una mica de crema de llet (o llet)
-Sal
-Pebre
-Formatge Parmesà (o un altre per gratinar)



Primer bullim les patates amb pell, que quedin cuites però no toves, ens interessa que la pell quedi ferma per poder omplir. Quan estiguin fredes les partim en 2, traiem part de la patata, sempre ens ha de quedar una base sencera, i el posem en un bol amb la llet, la mantega, sal i pebre i ho batem, ha de quedar un puré de Patata consistent.
En una cassola posem les verdures a fregir, primer la ceba i el pebrot i la resta a continuació, jo com sempre he deixat una estoneta l'albergínia tallada i amb sal perquè perdi la seva amargor.

Posem totes les verdures i deixem que quedin al punt, per últim incorporem la botifarra, sense pell ja trossos i el bacó, sal i pebre.
Amb aquesta barreja omplim les patates ia sobre li posem puré de patata i finalment sobre el formatge. Gratinem.
Algunes vegades ho faig només amb verdures,amb xampinyons, també li poso tomàquet o espècies, però avui ha estat d'aquesta manera, el millor és anar canviant d'ingredients.

I i postres Flam de coco amb maduixes i una mica de nata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.