Ingredients.
-1 Litre de llet
-180 Ml de nata liquida
-200 Grams d'arròs (Bomba)
-135 Grams de sucre
-La pell d'un llimona
-1 Cullerada de mantega
-Canyella en branca
-Canyella en pols
Posem la llet i la nata a bullir amb la pell de la llimona i una branca de canyella 5 minuts.
En una altra olla posem la meitat de la llet i la nata liquida i hi afegim l'arròs, anem movent i afegint la resta de la llet i la nata líquida, com en un risotto, així evitem que s'enganxi i queda amb una textura excel · lent.
Als 10 minuts de bullir hi afegim el sucre, remenant de tant en tant.Ho deixem bullir 15 minuts mes.Una cop cuit afegim la mantega, barregem tot molt bé.
El servim en els bols i quan es refredi el posem a la nevera .
Jo sempre cuino amb arròs bomba perquè per mi no hi ha un altre millor, és 3 vegades més car que el normal, però la diferència és molt gran, qualsevol plat d'arròs queda millor, fins l'arròs bullit simplement.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.