Aquesta recepta l'he copiat d'una revista i m'ha semblat molt interessant, a casa els agrada molt el Salmó, sempre que no tingui ni una espina.
Ingredients.
-5 Lloms de Salmó si pell
-2 Cebes
-Espàrrecs (frescos o congelats)
-100 Grams de formatge fresc batut
-Cebollí
-Oli d'oliva
-Sal
-Pebre
Ingredients.
-5 Lloms de Salmó si pell
-2 Cebes
-Espàrrecs (frescos o congelats)
-
-Cebollí
-Oli d'oliva
-Sal
-Pebre
Coem els espàrrecs durant uns 8 minutos, amb poca aigua.Reservem
En una paella daurem el salmó, amb poc oli, reservem. En les mateixa paella daurem les cebes a foc lent. Incorporar de nou el salmó afegir una mica de brou de coure els espàrrecs , tapem i deixem coure uns 3 minuts.Afeigim els espàrrecs i el formatge fresc batut, salpebrem fins que la salsa quedi una mica espessa.
En una paella daurem el salmó, amb poc oli, reservem. En les mateixa paella daurem les cebes a foc lent. Incorporar de nou el salmó afegir una mica de brou de coure els espàrrecs , tapem i deixem coure uns 3 minuts.Afeigim els espàrrecs i el formatge fresc batut, salpebrem fins que la salsa quedi una mica espessa.
La recepta estava feta amb pèsols en lloc d'espàrrecs, però no vaig trobar els pèsols frescos, així que vaig optar per posar espàrrec
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.