dissabte, 3 de març del 2012

El mutabal.


Hola!
 Pe començar dir que Avui es Sant Medir! Tots a agafar caramels!
 Avui He preparat un Mutabal (una pasta de albergínia) a partir del Thaine (pasta de sèsam) que vaig comprar ahir: està boníssim! si us agraden les albergínies ho heu de provar ,acompanyat de pa de pita
Avui hem dinat Macarrons gratinats  ‘’morcilla’’ i el Mutabal amb el pa de pita. Al Alfonso li he fet uns  “ callos” , un plat complicat però molt bo si surt be . També afegir que avui tenia pa sec hi he fet un púding. Ara anem per el que es important: El mutabal.
Ingredients del Mutabal.
-2 albergínies
-2 dents d’all
-Oli,
-Thaina
-Comino
-Pebre
-Sal
-Pimentó picant
-suc de llimona

 Primer es Fiquen les albergínies al forn, talladetes per la mitat i amb una mica de sal per sobre.  Jo he ficat també els alls amb pell, per que m’agrada mes que posar-los crus en aquesta recepta.
Un cop cuita la albergínia s’ha de treure la pell i en un bol ,amb un bon raig d’oli,el suc de la llimona, es posen els alls pelats, una mica de comin , pebre , una mica de pimentó picant i tres cullerades de thaina. Barrejar amb la batedora tot junt.
Es menja acompanyat de pa de pita o amb pa de casa. Queda molt bo! A mi m’ha quedat idèntic que en restaurant Siri . Penjo una foto de las “tortitas americanes’’ que vam menjar l’altre dia. Aquestes’’ tortitas’’ es preparen a partir de un sobre , on nomes cal afeg8irl-li aigua
Espero que us animeu a provar-ho! Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.